Доставката на всички наши продукти се извършва на територията на Р България. „БУЛМЕТ ТРЕЙДИНГ“ ЕООД работи с доверен куриер – фирма „Спиди“.

Поръчки, направени в събота и неделя се генерират от системата като подадени в първия следващ работен ден. Молим, при подаване на поръчки в нашия Магазин, да имате предвид и че е от значение часът, в който сте направили (валидно подали) Вашата поръчка: поръчки направени в работен ден след 15.00 ч. се генерират от системата като направени (подадени) на следващия работен ден.

1. За доставки на стандартни поръчки (независимо дали доставката е за град София или за страната), които са заплатени по банков път или с дебитна/кредитна карта, клиента не заплаща цена на доставката. За поръчки с наложен платеж, клиента поема цената на доставката, която се определя според тарифите на куриерската фирма. Стандартната поръчка ще бъде доставена след 2 работни дни от нейното валидно подаване в нашия Магазин в случай, че поръчката е направена до 15.00 ч. в работен ден. При подаване на поръчката след 15.00 ч. в работен ден, същата се генерира от системата като подадена на следващия работен ден и ще бъде доставена след 2 работни дни, считано от този следващ работен ден.

2. За доставки на експресни поръчки (отново независимо дали доставката е за град София или за страната) Вие следва да заплатите допълнителна стойност (цена) за експресна изработка в размер на 20 лв. на поръчан от Вас продукт (кутия), а същата стойност ще бъде указана за доплащане в процеса на създаване на поръчката при направен от Вас избор „Експресна поръчка“. Допълнителната стойност за експресна поръчка се начислява и се заплаща поотделно за всеки поръчан от Вас продукт (кутия) от нашия Магазин, т.е. на брой кутии. Експресната поръчка ще бъде доставена на следващия работен ден в случай, че поръчката е направена до 15.00 ч. в работен ден. При подаване на поръчката след 15.00 ч. в работен ден, същата се генерира от системата като подадена на следващия работен ден и ще бъде доставена в работния ден, следващ деня, в който поръчката е генерирана като подадена от нашата система.

3. Доставките се извършват всеки работен ден от 09.00 ч. до 18.00 ч. и в събота – до 14.00 ч. Датата на доставката на поръчания от вас продукт е гарантирана, но не конкретния час. Ще направим всичко възможно да получите поръчката си навреме.

4. Не можем да гарантираме точността на доставките при лоши климатични условия, логистични забявания на куриера или куриерските фирми, грешно посочени данни за доставка от страна на получателя - невярна, неточна или непълна информация, или невъзможност на куриера да се срещне с получателя.

5. Ако желаете да получите Вашите продукти чрез друг куриер или куриерска фирма или чрез друг вид пощенски услуги, Молим да имате предвид, че доставката е изцяло за Ваша сметка и на Ваша отговорност, т.е. „БУЛМЕТ ТРЕЙДИНГ“ ЕООД не поема отговорност за продукта, който ще получите. Можете да се свържете с нас на тел. 0877 996 666, за да уточним желания от Вас друг начин на получаване и детайлите относно изпращането.

6. При невъзможност за доставка (получателят не се намира на посочения адрес или не отговаря на обажданията на куриера), пратката може да бъде доставена на трето лице, което според обстоятелствата и в зависимост от мястото, посочено за доставка, би могло да я получи – например роднина или намиращо се на адреса лице, колега и др. Посочените възможности за получаване на пратката (от колега, роднина и др.), т.е. извън личното й получаване от лицето-получател, ще бъдат използвани, разбира се, доколкото лицето, получаващо поръчания от Вас продукт, желае да го получи и да извърши неговото заплащане и евентуално доплащането за експресна поръчка (в случай, че сте избрали такава), освен ако плащането не е вече извършено.  

7. При невъзможност да бъде използвана някоя от изброените опции за получаване ние ще сторим необходимото отново да се свържем с Вас, за да изпълним доставката в съответствие с Вашата поръчка в интервала от 24 часа, а Вие ще трябва да поемете изцяло за Ваша сметка разходите за повторното посещение и за доставка.


Гаранция

Ние гарантираме, че Вие ще получите Вашата аранжировка така, както е показано на нашия уебсайт. Моля, имайте предвид, че цветовете на розите могат да изглеждат различно в зависимост от светлината и цветността на дисплея Ви.
 

GrandRoses® Luxury collection

  
    GrandRoses е флористическа компания, специализирана в първокачествено аранжиране на вечни рози по френски стандарт - в луксозни, дизайнерски кутии. Ние предлагаме един изцяло нов поглед над традиционния букет, като го превръщаме в изискан и модерен артикул.