МАРКАТА


    GrandRoses® е луксозна флористическа компания, която поставя родния цветен дизайн, на едно ново, световно и съвременно ниво. Ние предлагаме един изцяло нов поглед над традиционния букет, като го превръщаме в изискан и модерен, декоративен артикул.

    Розите са най - висшата форма на елегантност, лукс и красота сред цветята. Ето защо ние изготвяме монобукети именно от рози, аранжирани с техника водеща началото си от Париж, Франция - поставени в дизайнерскте кутии на марката, които премахват нуждата от ваза и притежават висок декоративен ефект.

Но революцията не е само в дизайна. Ние Ви даваме възможност да се наслаждавате на красотата на цъфналата роза за много повече от седмица. Нашите EternalRoses не се нуждаят от вода и запазват изяществото на току-що откъснато цвете в продължение на години.

    С дизайнерските си флористични продукти, ние предоставяме шанс на тези от Вас, които искат да покажат любовта и уважението си, да го направят по един оригинален и изискан начин, който ще остави незаличим отпечатък в сърцето и ума на получателя на GrandRoses®.


GrandRoses® е регистрана търговка марка.

GrandRoses® Luxury collection

  
    GrandRoses е флористическа компания, специализирана в първокачествено аранжиране на вечни рози по френски стандарт - в луксозни, дизайнерски кутии. Ние предлагаме един изцяло нов поглед над традиционния букет, като го превръщаме в изискан и модерен артикул.