КУТИИТЕ

     Кутиите GrandRoses® са ексклузивно съдадени за нуждите на марката. Техният дизайн е решен изцяло от нашите дизайнери, до най-малкия детайл.  Размерите им са съобразени, така че розите да пасват идеално в тях и в същото време да се вписват перфектно във всяко пространство, в което се поставят. Предлагат се в две форми – кръг и квадрат, и два цвята – черно и бяло. Облицовката на кутиите, се изработва от специална, луксозна хартия, решена във вариант „мат“, която при допир създава чувство за изтънченост и същевременно придава завършеност на продукта. Всяка кутия се гравира със златен печат с логото на марката.
    Ексклузивната серия кутии Velvet Box са облечени в изящно черно кадифе с изключително мека и богата текстура.  Тяхната чувственост и изисканост ще Ви пренесат в нови измерения на лукса!


GrandRoses® Luxury collection

  
    GrandRoses е флористическа компания, специализирана в първокачествено аранжиране на вечни рози по френски стандарт - в луксозни, дизайнерски кутии. Ние предлагаме един изцяло нов поглед над традиционния букет, като го превръщаме в изискан и модерен артикул.