EternalRoses Персонална аранжировка

  • Цена: 440.00 лв.


Опции
 
  Поръчай сега  

 EternalRoses са разкош в най-чистата му форма. Без никаква поддръжка или поливане, те ще изглеждат зашеметяващо години наред. EternalRoses не само ще пазят спомена за красив жест и щастлив повод, но ще придадат красота и лукс на всяко пространство, в което се намират. Изберете ги за луксозен подарък или за декориране на помещения като дома и офиса.

Аранжировката включва:

• Малка аранжировка: 10-12 рози
• Голяма аранжировка: 32-36 рози
• Поздравителна картичка

След избор на вид и размер кутия направете подробно описание на желаната от вас аранжировка в полето по-горе или на посочения телефонен номер: изписване на буква, цифра, знак (само в голяма кутия); хоризонтални, вертикални, овални редове; цветове на розите. Границите са във Вашето въображение!
Пример за голяма кутия: "Желая изписване на буква П с бели рози на фон от червени."
Пример за малка кутия: "Желая периферията на аранжировката да е с бели рози, а центъра с червени."

Можете да направите всякакви допълнителни пояснения относно дизайна на Вашата аранжировка в полето "Оставете коментар" или като се свържете с нас на посочения телефонен номер.

* Ние не можем да гарантираме количеството рози, тъй като това зависи от начина на аранжиране и индивидуалността на всяко цвете. Размера и количеството на розите може да се променят без предизвестие. Ние напълно гарантираме, че ще използваме само свежи цветя, в избрания от Вас цвят, и ще направим кутията изцяло запълнена!

GrandRoses® Luxury collection
GrandRoses е
флористическа компания, специализирана в първокачествено аранжиране на свежи и вечни рози по френски стандарт - в луксозни, дизайнерски кутии. Ние
предлагаме един изцяло нов поглед над традиционния букет, като го
превръщаме в изискан и модерен, декоративен артикул.