NaturalRoses Персонална аранжировка

  • Цена: 229.00 лв.


Опции
 
  Поръчай сега  


Аранжировките се изработват след внимателен подбор на всяка една роза и прецизно се поставят в автентична, дизайнерска кутия GrandRoses. Животът на розите е около 1 седмица.


Аранжировката включва:
• Малка аранжировка: 12-14 рози*
• Голяма аранжировка: 35-45 рози*
• Храна за рози
• Поздравителна картичка

След избор на вид и размер кутия направете подробно описание на желаната от вас аранжировка в полето по-горе или на посочения телефонен номер: изписване на буква, цифра, знак (само в голяма кутия); хоризонтални, вертикални, овални редове; цветове на розите. Границите са във Вашето въображение!
Пример за голяма кутия: "Желая изписване на буква П с бели рози на фон от червени."
Пример за малка кутия: "Желая периферията на аранжировката да е с бели рози, а центъра с червени."


* Ние не можем да гарантираме количеството рози, тъй като това зависи от начина на аранжиране и индивидуалността на всяко цвете. Размера и количеството на розите може да се променят без предизвестие. Ние напълно гарантираме, че ще използваме само свежи цветя в избрания от Вас цвят и ще направим кутията изцяло запълнена!

GrandRoses® Luxury collection

  
    GrandRoses е флористическа компания, специализирана в първокачествено аранжиране на свежи и вечни рози по френски стандарт - в луксозни, дизайнерски кутии. Ние предлагаме един изцяло нов поглед над традиционния букет, като го превръщаме в изискан и модерен артикул.