Внесете романтика и аристократизъм в интериора с дизайнерски вечни рози GrandRoses®


Лобита на луксозни хотели, тоалетките на холивудксите звезди, светски и модни събития - освен ултралуксът и звездния блясък тези места имат още едно общо нещо и това са луксозните аранжировки с дълготрайни рози в дизайнерски кутии.
Историята на цветята в кутия се заражда в началото на 20 век в Париж, където дамите от висшето общество обичали да им поднасят цветя в красиви кутии.
Днес този тип аранжиране става изключително популярно в Арабските Емирства, където средствата са без значение, а целта е пищност, оригиналност и ненадминатост. Кутиите се създават все по-луксозни - с висококачествени облицовки (ленeна, кадифе, кожа), златен печат или дори златни гравирани плочи. Със сатенени дръжки напомнящи кутиите за шапки от висшата мода.
Като най-скъпи и изискани се считат аранжировките с рози, а с напредването на технологиите вече можем да им се радваме повече от годинa без да се налага да ги поливаме или да полагаме специални грижи за тях.


    


Розите както и кутиите се предлагат в разнообразни цветове, а качеството им на изработка и дизайна им, пасва дори на най-изискания интериор. Може да освежите антрето с малкa бяла кутия пълна с розови рози или да поставите голяма черна кутия с червени рози в трапезарията.
У нас вече е факт единствената автентична компания за луксозни аранжировки със свежи и вечни рози в дизайнерски кутии - GrandRoses®. Компанията предлага освен всички гореизброени продукти и много високо ниво на обслужване, отговарящо на световните марки.
Кутиите GrandRoses®  са решени така, че да пасват добре на всяко пространство като акцентират, но не се натрапват. Може да избирате между кръгла и квадратна форма, а цветовете са семпли и класически - черно и бяло. Облицовката им е от висококачествена матова ленена хартия, а високият клас кутии са облицовани с черно кадифе, подходящи за много тежки и изискани интериори, решени в романтичен или ренесансов стил.
Може да подберете сами цвета на кутията и на розите, така че да хармонира с дома ви или напротив, да се откроява и да контрастира. Цветовете на дълготрайните рози EternalRoses са с по-широка гама от свежите рози. Предлагат се освен класическите цветове червено, бяло и розово също и черно, кралско синьо и тюркоаз.

 Конфигурирайте Ваша ексклузивна кутия, която идеално ще пасне на интериора ви на www.grandroses.comСнимки: Денина Мартин


GrandRoses® Luxury collection

  
    GrandRoses е флористическа компания, специализирана в първокачествено аранжиране на вечни рози по френски стандарт - в луксозни, дизайнерски кутии. Ние предлагаме един изцяло нов поглед над традиционния букет, като го превръщаме в изискан и модерен артикул.